V

Glade Bernere Tabasco

Glade Bernere Tabasco er fra Dendi's kuld med Zolo.

Weekenden før at Tabasco skulle flytte hjemmefra, opdager vi, at der er noget galt med hans højre bagben. Han træder forkert på sin pote, og benet drejer udad når han går.

Jeg kontakter min egen dyrlæge for at få taget røngentbilleder af ham, og hun sender os videre til Karlslunde Dyrehospital. Her bliver der også taget billeder, og det viser sig, at Tabasco's højre underben drejer voldsomt udad. Dette kan være forårsaget af en skade. Der er ingen effektiv behandling, og chancen for at det vil rette sig af sig selv er minimal. Han har ondt i både knæ- og hofteled som følge af den forkerte måde, han har gået på.
 
Vi blev nød til at tage den hårde og svære beslutning, og Tabasco ligger nu begravet i vores have. Han vil altid have en stor plads i mit hjerte, selvom hans liv blev så kort.
Han var den skønneste lille glade hundehvalp man kan tænke sig, men han skulle ikke gå og have smerter for vores skyld. Nu har han det godt, der hvor han er, og vi har hedigvis nogle dejlige billeder og minder.
 
Det har godt nok været den sværeste beslutning jeg har taget, og det har været hårdt at komme igennem. Jeg er meget ked af det, ikke mindst på vegne af den familie som havde glædet sig til at skulle have Tabasco hjem.
 
Opdateret den 08.03.2015