V

Glade Bernere Ginger

DKRLCH LP1, LP2 Glade Bernere Ginger

Den 5. januar 2014 er en af de værste dage i mit liv. Ginger blev på den mest brutale og tragiske måde revet bort fra os, da hun blev kørt over under aftenes gåtur.

I et fodgængerfelt i snor, og imens vi går over for grønt. En bilist ser os ikke og Ginger bliver ramt. Hun brækker ryggen 2 steder og vi vælger at give hende fred samme aften på Lyngby Dyrehospital. En oplevelser jeg aldrig nogensinde ville ønske end ikke for min værste fjende.

Ginger blev født den 11. april 2009 og var det af Dendi børnene, som vi valgte at beholde selv. Og hvor var det et godt valg. En rigtig lille mini Dendi.

Allerede få dage efter fødslen tænkte jeg, at hvis jeg skulle vælge én til mig selv, så skulle det være Ginger. Hun struttede af selvtillid, gåpå mod og energi, lige det der skal til, for at få endnu en fantastisk lydighedshund.

Og min fornemmelse hold heldigvis stik. Ginger var en fantastisk hund at arbejde med. Hun havde et dejligt drive, lyst og glæde ved at træne og konkurrere og havde ligesom sin mor mange førstepræmier i både klasse 1 og 2. Ginger nåede at rykke op i klasse 3, så det var planen at vi skulle arbejde med lydigheds championatet for øje. Men sådan skulle det desværre ikke gå.

Ginger opnåede i maj måned 2012 titlen Dansk Rally Champion.

Ginger var ligesom sin mor, en feminin lille tæve, med en dejlig udstråling. Klog, intelligent og lynhutig til at lære.

Ord kan ikke beskrive hvor meget vi savner hende. Vi kan slet ikke forstå, hvorfor det skulle gå på den måde, og hendes liv skulle ende så tragisk.

RIP vores elskede Ginger, i hjertet gemt, aldrig glemt.


Opdateret den 08.03.2015