V

Vi har pt. ingen planer om kuld

 

Glade Bernere dækker over et mindre famlieopdræt af Berner Sennenhunde.

Vi lægger stor vægt på, at du kommer forbi og hilser på os og vores hunde, før du vælger at købe hvalp hos Glade Bernere. 
 
Jævnlige besøg hos hvalpene og interesse for deres dagligdag er en naturlig del af købsprocessen. Vi stiller nogle krav til vores hvalpekøbere, bla. at de bor i hus, og hunden skal have adgang til have. Vi mener ikke, at en berner sennenhund hører til i en lejlighed på 3. sal.  Vi vælger sammen med køberne hvilken hvalp der vil passe bedst til dem. Vi lægger stor vægt på god kemi mellem os og vores hvalpekøbere, og man er ikke automatisk skrevet op til en hvalp, før man har besøgt os og vores hunde, og vi har haft en god hundesnak.
 
I skal ikke blive irriterede over at få en masse spørgsmål om jer og jeres dagligdag. Vi er kun interesserede i, at hvalpene får et godt hjem, og I får en dejlig hund, som I skal leve sammen med i rigtig mange år. Husk på, at hvalpe er som børn for deres opdrættere, og man er jo kun interesseret i at give sine børn den allerbedste fremtid. 

Hos os koster en berner sennen hvalp kr. 12.500,00. Når hunden er blevet HD og AA fotograferet ved 18 måneders alderen, og resultatet er registreret hos DKK, får køberen kr. 500,00 retur.
 
Vi mener, at det er af meget stor vigtighed, at så mange hunde som muligt bliver HD og AA fotograferet. Dette af hensyn til racens sundhed og ikke mindst af hensyn til hunden selv.


I prisen indgår:

- Stambog fra Dansk Kennelklub og registrering 
  hos Dansk Hunderegister
- ID mærkning med chip
- 1. vaccination af hvalpene samt sundhedstjek/attest og pas.
- 2 x ormekur
- Hvalpepakke fra Dansk Bernersennen klub og Royal Canin.
- "Hotline" 24 timer i døgnet
- Gode råd om træning, socialisering samt tilbud på 
   hvalpemotivationskurser
- Købskontrakt fra DKK
- Gratis sygeforsikring af hvalpen de første 30 dage efter    afhentning.
- CD med billeder af hvalpene de første 8 uger, samt hvalpens egen mappe med gode råd mm.
 

 

 


 
Opdateret den 08.03.2015