V
 

DKLPCH DKRLCH LP1, LP2, LP3 Tertzo's Dendi

Dendi er familiens første Berner. Og vi har bestemt ikke fortrudt at vi har valgt en Berner. Dendi er født 10. juni 2004 og kommer fra Kennel Tertzo.

Magen til sød, venlig, nem og kærlig hund skal man lede længe efter. Hendes temperament er helt i top. Nem, blid, klog, intelligent og fornuftig er bare nogen af de dejlige egenskaber Dendi besidder. Helt igennem en hund i balance.

Vi har gennem alle årene dyrket lydighed på konkurrenceplan og Dendi har 13 førstepræmier i klasse 1 og 6 første præmier i klasse 2 og har nu også erhvervet titlerne Dansk Lydigheds Champion og Dansk Rally Champion. Dendi har flere gange kvalificeret sig til og deltaget i DM i lydighed og rally lydighed med flotte resultater.

Dendi er nu pensioneret fra lydighedskonkurrencerne, men vi træner stadig flere gange om ugen, da hun heldigvis stadig er med på sjov og ballade, og nyder at få lov at arbejde på trods af, at hun nu snart runder de 11 år.

Dendi har haft 2 kuld dejlige hvalpe, desværre begge med kejsersnit, så derfor ville jeg ikke parre hende mere.

Jeg ville ikke udsætte hende for risikoen for endnu et kejsersnit. Men det er også nogle dejlige børn hun allerede har fået, så vi har ingen grund til at klage.

Heldigvis følger vi stadig med i nogle af hvalpenes liv, og Dendi er nu også blevet mormor til et dejligt kuld hvalpe i Nordjylland. 
Opdateret den 08.03.2015